Jakou pánev vybrat? 

Nabídka je skutečně pestrá. V současné době jsou velice oblíbené keramické pánve. Pánev se nepřepaluje ani při teplotě kolem 450°C, takže se nemusíte bát připáleného jídla a hodin dlouhého čistění. Jejích nevýhodou je však menší přilnavost.Keramickou pánev je dobré alespoň lehce potřít tukem či pokapat olejem, oproti tomu titanové pánve mají povrch tak dokonalý, že na nich můžete potraviny připravovat zcela bez tuku. Dokonce je nepoškrábou ani kovové nástroje. Jedinou nevýhodou titanových pánví je jejich vyšší pořizovací cena. Ale buďte si jistí, že investice se vám jednoznačně vyplatí. Klasikou jsou však nerezové pánve, které jsou cenově velmi příznivé a navíc vysoce odolné. Skvěle budou sloužit ještě vašim vnoučatům.  

Proč si k nákupu vybrat Forliving?

Exotika i tradiční palačinky

Milovníci asijských pokrmů by si rozhodně měli pořídit pánev wok, která má dokonalé vodivé vlastnosti. Stačí ji pořádně rozpálit a jídlo se uvaří skoro samo. A stačí k tomu minimum tuku, takže je vhodná i pro přípravu zdravých pokrmů.  

A pokud rádi rozmazlujete své blízké různými dobrotami, pořiďte si speciální pánev na palačinky. Díky ní budou vaše palačinku naprosto exkluzivní, tenké a nebudou plavat v oleji. V nabídce máme i pánev na lívance. Snadno s ní usmažíte lívanečky jeden jako druhý. 

Ať už hledáte jakoukoliv pánev, u nás si určitě vyberete.