Jakou pánev vybrat? 

Nabídka je skutečně pestrá. V současné době jsou velice oblíbené keramické pánve. Pánev se nepřepaluje ani při teplotě kolem 450°C, takže nehrozí žádné připálení a následné vyhození pánve do popelnice. Její nevýhodou je však menší nepřilnavost, než má třeba titan. Keramickou pánev je dobré alespoň lehce potřít tukem, ovšem titanové pánve mají tak dokonalý povrch, že na nich můžete potraviny připravovat zcela bez tuku. Dokonce je nepoškrábou ani kovové nástroje. Jedinou nevýhodou titanových pánví může být jejich vyšší pořizovací cena. Ale buďte si jistí, že investice se vám jednoznačně vyplatí. Klasikou jsou však nerezové pánve, které jsou cenově velmi příznivé a navíc vysoce odolné. Skvěle budou sloužit ještě vašim vnoučatům.  

Milovníci asijských pokrmů by si rozhodně měli pořídit pánev wok, která má dokonalé vodivé vlastnosti. Stačí ji pořádně rozpálit a jídlo se uvaří skoro samo. A stačí k tomu minimum tuku, takže je vhodná i pro přípravu zdravých pokrmů.  

A pokud rádi rozmazlujete své blízké různými dobrotami, pořiďte si speciální pánev na palačinky. Díky ní budou vaše palačinku naprosto exkluzivní, tenké a nebudou plavat v oleji. V nabídce máme i pánev na lívance. Snadno s ní usmažíte lívanečky jeden jako druhý. 

Ať už hledáte jakoukoliv pánev, u nás si určitě vyberete. A může to být pánev na indukci, elektrická či grilovací pánev nebo třeba pánev na steaky. 

Pořiďte si skleničky na víno v našem e-shopu:

Důležité informace